SADRžAJ

Trebao je to biti opuštajući produljeni vikend na pecanju pastrva u divljini, ali sve se ubrzo pretvorilo u krvavu borbu za opstanak, kad su dvojica radom izmorena gradska momka naletjela na samotnjaka koji se od zakona pokušava skriti u velikoj močvari. Bill Matherson (William Gregory Lee) i Matt Murphy (Scott Miles) željeli su samo nakratko pobjeći od svakodnevice i uloviti pokoju robu. S Billovom najnovijom opremom i Mattovim iscrpnim znanjem o prirodi, par se činio savršeno opremljenim za miran vikend u prirodi. Iako sve počinje dobro, uskoro se stvari mijenjaju kad njihova oprema i čamac nestanu, a oni su prisiljeni braniti se u divljim prostranstvima. U normalnim bi uvjetima i u tome uspjeli, ali uskoro se pred Billom i Mattom nađu razne prepreke, natprirodne i izrađene ljudskom rukom. Iz dubine šume ljudski grabežljivac Croaker Norge (Richard Riehle) promatra svaki njihov pokret. Opasni bjegunac kojem dobro poznavanje terena omogućava da izdaleka vreba plijen, Norge je spreman na sve da ostane neprimijećen. Kad njihove zabrinute supruge uvjere policiju i čuvare močvare da pokrenu sveopću potragu za njima, osjećajući da je nešto pošlo po zlu, dva vikend-ratnika odjednom su bačena u napetu borbu volje, koja je čas tjelesna, čas psihička. Imaju osjećaj da se bore s nečim mnogo opasnijim od običnog samotnjaka.

Fotografije

Velika močvaraVelika močvaraVelika močvaraVelika močvaraVelika močvaraVelika močvaraVelika močvaraVelika močvaraVelika močvara

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.