SADRžAJ

Ruiz je umro. Farmaceutska tvrtka Farewell-Gutmann izgubila je jednog od svojih požrtvovnih direktora, ali Lázaru, Adeli i Fernandu neće nedostajati. Njegovo tijelo još se nije ni ohladilo, a njegovi napaćeni podređeni započinju utrku za mjesto njegovog nasljednika. Dolazak ekscentričnog rukovoditelja iz glavnog ureda zauvijek će promijeniti njihove odnose.
Ruiz je umro. Kadrovska služba farmaceutske tvrtke Farewell-Gutmann izgubila je požrtvovnog direktora, ali Lázaru, Adeli i Fernandu neće nedostajati. Njegovo tijelo još se nije ni ohladilo, a njegovi odani podređeni počinju se natjecati za promaknuće. Njihov će se odnos zauvijek promijeniti kad dođe ekscentrični rukovoditelj Luger, koji treba odabrati tko će voditi odjel.

Fotografije

Dobro došli u Farewell-GutmannDobro došli u Farewell-GutmannDobro došli u Farewell-GutmannDobro došli u Farewell-Gutmann

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.