SADRžAJ

Ivan je uglađen i nadaren kradljivac umjetnina. Obvezan je kriminalnom šefu i želi se izvući iz tog posla. Elyse je nadobudna glumica u dugovima koja je ujedno i prevarantica. Zajedno planiraju posljednju pljačku koja će oboje osloboditi.
„Posljednja pljačka“ smještena je u Los Angeles, grad u kojem je percepcija često važnija od stvarnosti. Ivan (Theo James) uglađen je i zgodan mladi lopov. Njegova je specijalnost krađa vrhunskih umjetnina. Prljav je to posao i dobro mu ide, ali Ivan želi van. Elyse (Emily Ratajkowski) prelijepa je glumica s ormarom punim kostura i planinom dugova. Uskoro se ovo dvoje pametnih i seksi kriminalaca udruži za posljednju, veliku, odvažnu pljačku. S novcem, zatvorom i životima na kocki, njihova eskapada testira njihovu ljubav i odanost u ovoj zabavnoj i koketnoj kriminalističkoj komediji.

Fotografije

Posljednja pljačkaPosljednja pljačkaPosljednja pljačkaPosljednja pljačkaPosljednja pljačkaPosljednja pljačkaPosljednja pljačkaPosljednja pljačkaPosljednja pljačkaPosljednja pljačkaPosljednja pljačka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.