SADRžAJ

Ivo, bivši profesionalni nogometaš i zatvorska ptičica koja nema što izgubiti, ima prirodni talent za klađenje. Njegova životna priča i osjećaj za sport privuku Dejana koji ga uvuče u svijet klađenja na sport i namještanja utakmica.
Ivo, bivši profesionalni nogometaš i zatvorska ptičica koja nema što izgubiti, ima prirodni talent za klađenje. Njegova životna priča i osjećaj za sport privuku Dejana koji ga primi u svoju obitelj i brzo ga uvuče u mračno nogometno podzemlje: svijet globalnih prijevara i manipulacije gdje su pojedinci samo kotačići u međunarodnoj mreži čiji se digitalni pipci protežu do Kine, pa i šire. Međutim, Ivo upozna Lukasa, talentiranog mladića koji ga podsjeća na mlađu verziju sebe i počne ga trenirati za audiciju za ulazak u prvu momčad, istodobno ga navodno pripremajući i manipulirajući u Dejanovo ime – i zaljubi se u Lukasovu majku. Ivo se sada nalazi između dvije vatre – dvije strane medalje i dvije obitelji – i mora odlučiti što će…

Fotografije

PlejmejkerPlejmejkerPlejmejkerPlejmejkerPlejmejkerPlejmejkerPlejmejkerPlejmejker

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.