SADRžAJ

Desetogodišnji Tom uvijek je imao osjećaj da se rodio u krivom tijelu. Sada je ponovno u novoj školi, teško mu je uklopiti se i novi kolege ne prihvaćaju ga – no školski ples promijenit će sve.
Desetogodišnji Tom uvijek je imao osjećaj da se rodio u krivom tijelu. Draže mu je ime „gospođa McCutcheon“ nego ime koje su mu nadjenuli roditelji, više voli nositi haljine nego hlače. Sada ponovno pohađa novu školu, već treću dosad, teško mu je uklopiti se i nove kolege ne prihvaćaju ga – nitko osim žilavog malog šarmera Trevora, koji je, kao Aboridžin, i sam žrtva predrasuda. Školski ples održava se već za nekoliko dana i Tom kreće na putovanje otkrivanja samog sebe i žrtvi kako bi otkrio svoje mjesto u svijetu. Pripremite se na hrabar kraj koji će možda zauvijek promijeniti školske plesove!

Fotografije

Gospođa McCutcheonGospođa McCutcheonGospođa McCutcheonGospođa McCutcheonGospođa McCutcheonGospođa McCutcheonGospođa McCutcheonGospođa McCutcheonGospođa McCutcheon

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.