SADRžAJ

Iduća je industrijska revolucija iza ugla. Znanstvenici, poduzetnici i donositelji politika upozoravaju da je promjena paradigme u radu neminovna. Ovaj VICE specijal istražuje koliku prijetnju tehnologija predstavlja radnicima u Americi.
Iduća je industrijska revolucija iza ugla pa znanstvenici, poduzetnici i donositelji politika upozoravaju da je promjena paradigme u radu neminovna i dogodit će se u bliskoj budućnosti. U suradnji s Vijećem za vanjske odnose ekipa VICE-a razgovarala je s čelnicima industrije i radnicima da bi saznala kako će radikalni napredak automatizacije i umjetne inteligencije promijeniti današnji svijet rada. Od hrane koju jedemo do odjeće koju nosimo, VICE: SPECIJALNI IZVJEŠTAJ: BUDUĆNOST RADA istražuje koliku prijetnju tehnologija predstavlja radnicima u Americi i načine na koji mi reagiramo na nju.

TRAJANJE: 52 min

Fotografije

VICE: Specijalni izvještaj: Budućnost radaVICE: Specijalni izvještaj: Budućnost rada

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.