SADRžAJ

Cody Culp (Breadley Gregg) tek je pušten na uvjetnu slobodu i mora pohađati srednju školu Kennedy koju je ponovno otvorio ravnatelj Miles Longfort (Malcolm McDowell). Kako bi disciplinirao nemirne učenike, ravnatelj dovodi profesore koje je izumio ludi znanstvenik Bob Forest (Stacy Keach). Međutim, nakon što jedan profesor ubije učenika otkriva se greška u njihovu programu i bande se moraju udružiti kako bi ih uništile.
Daleka budućnost… problem maloljetničkih bandi je poprimio tolike razmjere da su područja oko nekih škola proglašena ’zonama slobodnog pucanja’. U ta područja se ni policija ne usudi ući. Miles Langford, ravnatelj srednje škole ’Kennedy’, odluči ponovno preuzeti nadzor nad svojom školom a u tome mu podršku pruži specijalist za robote dr. Forrest koji kreira ’taktičke obrazovne trupe’. Ti humanoidni roboti programirani su da budu učitelji ali i da probleme s ponašanjem svojih učenika riješe i oružjem. Time članovi maloljetničkih bandi u školi dobivaju jednu veliku lekciju – onu iz preživljavanja…

Fotografije

Generacija 1999

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.