Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 8.9/10
(13 glasova)

SADRžAJ

Prijatelji J. D. i Wayne počnu sumnjati da će njihov najbolji prijatelj Darren biti nasamaren na brak s hladnokrvnom i proračunatom Judith. Čine sve kako bi spriječili da David počini pogrešku života.
Darren Silverman, Wayne Le Fessier i J. D. McNugent najbolji su prijatelji od petoga razreda. No sada je prelijepa, ali hladnokrvna i proračunata psihijatrica Judith zarila svoje kandže u Darrena odvojivši ga od njegovih prijatelja i izazvavši raspad njihova benda „Diamonds in the Rough“ koji izvodi pjesme Neila Diamonda. J. D. i Wayne isprva pokušaju odvratiti Darrenu pozornost ponovno ga spojivši sa srednjoškolskom ljubavi Sandy. Kada to ne upali, u očaju otmu Judith i lažiraju njezinu smrt. Ali lukava Judith pobjegne, a par se upravo sprema izreći bračne zavjete kada se pojavi junak u neočekivanu liku – Neil Diamond, u svome prvom filmu nakon 20 godina, kojega su J. D. i Wayne regrutirali da spasi stvar.

Fotografije

Grozna curaGrozna curaGrozna curaGrozna curaGrozna curaGrozna curaGrozna curaGrozna curaGrozna curaGrozna cura

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.