SADRžAJ

Na putu za summit koji se održava u Brusselsu, automobil belgijskog premijera biva napadnut, njegov vozač ubijen, a sam premijer otet. Uskoro premijer saznaje da su njegova supruga i djeca taoci. Rečeno mu je da će svi skupa preživjeti jedino ako on ubije osobu s kojom se sastaje u tri sata poslijepodne toga dana… A ta osoba je Predsjednik SAD-a.

Fotografije

Otmica premijeraOtmica premijeraOtmica premijeraOtmica premijera

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Paint by Murder (2018)

    image
    When art gallery assistant Kate Miller meets the heir to a run-down estate, she stumbles upon a previously undiscovered masterpiece, and finds herself thrust into...
  • Dear Diary I Died (2016)

    image
    Kad se Rebeccina sestra Diana vrati doma nakon što je dugo bila odsutna, stvari postanu čudne. Diana očajnički pokušava skriti svoje tajne od sestre. No, Rebecca...
  • Knuckleball (2018)

    image
    Kada njegov tajanstveni djed umre iznenada u noći, 12-godišnji Henry ostaje sam na izoliranoj farmi i uskoro se nađe usred vrtloga užasa i mračnih obiteljskih tajni.
  • Recept za otmicu (2021)

    image
    Restoran Graceine mame postane popularan zbog njenih marketinških vještina. Nakon Graceinog nestanka, njene online aktivnosti mogle bi dati odgovore.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.