Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Charleyjev sin Stephen (A. Sapienza) i Stephenova žena Sarah (D. Wallace) protive se da Charley (R. Steiger) ide u potragu za Tomasom (M. Pare), jer je netom preživio moždani udar i mogao bi svaki čas umrijeti. Njihova kći Biddy (C. Marie), koja obožava djeda, shvaća da je Charleyjeva odluka čvrsta i da ga ne može spriječiti, pa kreće s njim, a potajno im se pridruži i njezin mlađi brat Jeremy (J. Tott). Trag koji imaju vrlo je slab, ali ih put vodi u Kanzas. Dok njihova potraga traje, postupno doznajemo zašto je Tomas otišao od kuće...

Film je osvojio nagradu kao najbolji film na Atlantic Film festivalu 2002. godine, a na festivalu nezavisnog filma u New Yorku Rod Steiger dobio je nagradu kao najbolji glumac. Rodu Steigeru ovo je bila posljednja filmska uloga, umro je godinu dana nakon snimanja. Iako je tada imao 76 godina, i ovom je ulogom pokazao svoju neograničenu glumačku moć. Uz Roda Steigera izvrsno se snašla mlada Corina Marie kao Biddy.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.