SADRžAJ

Nakon iznenadne smrti muža i oca, njegovi odrasli sinovi Nicholas i Chris i njihova majka Suzanne različito se nose s gubitkom i počinju se udaljavati. Kad Suzanne počne ponovno ići na spojeve, to zakomplicira novu obiteljsku dinamiku.
Što se dogodi kada izgubite temelj svoje obitelji? Nakon smrti muža i oca, članovi obitelji koje je ostavio za sobom nađu se prepušteni sami sebi – i u opasnosti od međusobnog udaljavanja – dok svaki ponaosob pokušava pronaći smisao u svijetu bez čovjeka koji ih je držao na okupu. Majka Suzanne (Andie MacDowell) nesigurno traži društvo, ali njezini pokušaji izlazaka na spojeve samo stvaraju razdor između nje i starijeg sina Nicholasa (Chris O'Dowd), čiji se odnos s djevojkom raspada. U međuvremenu, mlađi sin Chris (James Adomian) nosi se tugom na svoj kompliciran, i sve više zabrinjavajući, način. Ono što se odvija između njih troje prekrasno je prikazano i snažno emocionalno putovanje koje govori o snazi obiteljskih veza.

Fotografije

Ljubav nakon ljubaviLjubav nakon ljubaviLjubav nakon ljubaviLjubav nakon ljubaviLjubav nakon ljubaviLjubav nakon ljubaviLjubav nakon ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.