SADRžAJ

Kinesko-američka Njujorčanka Rachel Chu putuje u Singapur sa svojim dečkom Nickom na vjenčanje njegova najboljeg prijatelja. Ubrzo se njegova tajna otkriva: Nickova obitelj bogata je i u Aziji ga smatraju najpoželjnijim neženjom.
Prema hvaljenom svjetskom bestseleru Kevina Kwana, SULUDO BOGATI AZIJCI prati rođenu Njujorčanku Rachel Chu koja sa svojim dugogodišnjim dečkom Nickom Youngom odlazi na svadbu njegova najboljeg prijatelja u Singapur. Uzbuđena što prvi put posjećuje Aziju, ali nervozna zbog susreta s Nickovom obitelji, Rachel je nespremna kad sazna da je Nick zanemario spomenuti nekoliko ključnih detalja o svom životu. Ispada da nije samo potomak jedne od najbogatijih obitelji u zemlji nego i jedan od ovdašnjih najpoželjnijih neženja. Kao Nickova djevojka Rachel postaje meta ljubomornih bogatašica i, što je još gore, Nickove majke koja vezu ne odobrava. Uskoro postaje jasno da iako se novcem ne može kupiti ljubav, on je svakako može zakomplicirati.

Fotografije

Suludo bogati AzijciSuludo bogati AzijciSuludo bogati AzijciSuludo bogati AzijciSuludo bogati AzijciSuludo bogati AzijciSuludo bogati AzijciSuludo bogati AzijciSuludo bogati AzijciSuludo bogati AzijciSuludo bogati AzijciSuludo bogati Azijci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.