SADRžAJ

Ova šarmantna romantična drama za mlade prati praktičnu tinejdžericu Natashu koja prkosi sebi i zaljubi se u mladića Daniela na ulicama New Yorka samo nekoliko sati prije deportacije svoje obitelji natrag na Jamajku.
Romantični budući student Daniel Bae i pragmatična rođena Jamajčanka Natasha Kingsley upoznaju se – i zaljube – tijekom jednog čarobnog dana usred žara i buke New Yorka. Između ovo dvoje stranaca odmah frcaju iskre, a oni se možda nikad ne bi sreli da sudbina nije umiješala svoje prste. No hoće li to biti dovoljno da tinejdžere pretvori iz nesuđenih u sretne ljubavnike? Dok otkucavaju posljednji sati njezina naizgled posljednjeg dana u SAD-u, Natasha se bori protiv deportacije svoje obitelji jednako žestoko kao protiv svojih probuđenih osjećaja prema Danielu koji se isto tako naporno trudi uvjeriti je da im je suđeno biti zajedno. Moderna priča o pronalaženju ljubavi unatoč svim izgledima, „I sunce je zvijezda“ istražuje jesu li naši životi određeni sudbinom ili pukom slučajnošću.

Fotografije

I sunce je zvijezdaI sunce je zvijezdaI sunce je zvijezdaI sunce je zvijezdaI sunce je zvijezdaI sunce je zvijezdaI sunce je zvijezdaI sunce je zvijezdaI sunce je zvijezda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.