SADRžAJ

Leyre (Maribel Verdú), dobrostojeća, razvedena i pomalo smušena domaćica, mora se suočiti sa situacijom za koju se ne možete pripremiti: njezin sin, tinejdžer s teškoćama u ponašanju, ubije oca tijekom izljeva bijesa. Leyre, spremna na sve kako bi ga zaštitila, sasvim slučajno pokreće kaotični val zločina u Bilbau. Za to vrijeme, nova supruga preminuloga (Paula Echevarría) i njezina neumoljiva odvjetnica (Juana Acosta) pokušavaju prikriti sočan slučaj korupcije u koji su upletene. No, nitko od njih nije računao na ustrajnu istragu dvojice detektiva Baskijske autonomne policije kojima je slučaj dodijeljen (Antonio Resines i Raúl Peña).

Fotografije

Slučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalkaSlučajna kriminalka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.