SADRŽAJ

Dokumentarni film koji pripovijeda neispričanu priču o revolucionarnom albumu Johna Lennona iz 1971. „Imagine“ istražujući kreativnu suradnju između Lennona i Yoko Ono, s ekskluzivnim intervjuima i dosad neviđenim snimkama.
Dokumentarac pripovijeda neispričanu priču o legendarnom albumu „Imagine“ Johna Lennona. To je također priča o Yokoinu susretu s Johnom i susretu Istoka sa Zapadom. Dva umjetnička uma spojila su se i inspirirala jedan drugog i privatno i profesionalno, u konačnici zajedno stvorivši radikalni svjetonazor. Redatelj Michael Epstein dobio je pristup opsežnoj Lennonovoj video, audio i foto arhivi, ali i brojnom dosad neviđenom materijalu, a film prikazuje dosad neviđene i nečuvene snimke poput prve demosnimke za „Imagine“, kao i nečuvene audiointervjue s Johnom te filmske snimke para dok zajedno rade u studiju. Film također sadrži nove intervjue s onima najbližima paru tijekom stvaranja albuma „Imagine“.

Fotografije

John i Yoko: Samo nebo iznad nasJohn i Yoko: Samo nebo iznad nasJohn i Yoko: Samo nebo iznad nasJohn i Yoko: Samo nebo iznad nas

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.