SADRžAJ

Preostali Osvetnici – Thor, Crna Udovica, kapetan Amerika i Bruce Banner – moraju smisliti način da vrate svoje pobijeđene saveznike za epski obračun s Thanosom – zlim polubogom koji je desetkovao planet i svemir.
Četvrti nastavak u sagi o Osvetnicima kulminacija je 22 međusobno povezana Marvelova filma i vrhunac epskog putovanja. Najveći svjetski heroji napokon će shvatiti koliko je naša stvarnost krhka – i kolike je žrtve potrebno podnijeti da je sačuvaju – u priči o prijateljstvu, timskom radu i zanemarivanju različitosti da bi se prevladala nemoguća zapreka.

Fotografije

Osvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: ZavršnicaOsvetnici: Završnica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.