Ocjena: 4.4/10
Ocjena korisnika: 6/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Američki pirotehničar Rick Morgan (Billy Zane) jedina je osoba koja može pronaći nestali toksični otpad u jednoj od zaraćenih zemalja istočne Afrike. Nekoliko mjeseci prije povratka u Ameriku, Morgan je radio kao stručnjak za eksplozive u Africi, a njegovu je rutinu poremetio dolazak prijatelja, plaćenika Jima (Robert Downey Jr.).
Zajedno s Jimom stigla je i pošiljka sumnjivog otpada, ali i skupina predvođena također plaćenikom, zlim Changom (Cary-Hiroyuki Tagawa), čiji je napad na rudnik prouzročio ekološku katastrofu. Krivnja za ovaj nesretni događaj pada na nedužnog Morgana, koji biva deportiran natrag u domovinu. Kada Morganu pristupe UN-ovi stručnjaci za nuklearni otpad, on dobiva priliku za ispravljanje nepravde koju ne smije propustiti! "Opasna zona" snimana je na biranim egzotičnim lokacijama Afrike, a od većine akcijskih filmova razlikuje se po jakoj glumačkoj postavi i zanimljivoj priči, koja u sebi krije kritiku suvremenog društva. Pored Billyja Zanea ("BloodRayne", "Mrtvo more"), odlično se snašao i Robert Downey Jr. ("U snovima", "Avantura"), a legendarnog filmskog negativca, Cary-Hiroyuki Tagawu ("Obračun u malom Tokiju", "Smrtonosna bitka"), ne treba posebno predstavljati. Film je režirao provjereni Allan Eastman, redatelj koji je stekao iskustvo na brojnim popularnim znanstveno-fantastičnim serijama poput "Zvjezdanih staza" i "Andromede".

Fotografije

Opasna zonaOpasna zonaOpasna zonaOpasna zonaOpasna zonaOpasna zona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.