Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Na vrhuncu slave Michael Jackson započeo je dugoročnu vezu s dvojicom dječaka u dobi od 7 i 10 godina. Sada u tridesetima, oni govore kako ih je Jackson spolno zlostavljao te kako su to nadišli godinama poslije.
Kao jedna od najvećih svjetskih ikona, Michael Jackson bio je mnogo toga mnogima – pop-zvijezda, humanitrac, voljeni idol. Kada su se 1993. godine pojavile optužbe o Jacksonovu spolnom zlostavljanju dječaka, mnogi su teško mogli vjerovati da bi Kralj Popa bio sposoban za nešto tako strašno. U razdvojenim, ali paralelnim, pričama u kojima se mnogo toga ponavlja, dva su se dječaka sprijateljila s Jacksonom koji ih je pozvao u svoj jedinstveni i čudesni svijet. Zavedeni pjevačevim bajkovitim životom i opčarani svojim odnosom s njim, obitelj nijednog od dječaka nije primijetila manipulaciju i zlostavljanje kojima ih je na kraju izložio. Kroz potresne razgovore sa sada odraslim muškarcima i njihovim obiteljima, Napuštajući Neverland prikaz je kontinuiranog zlostavljanja i prijevare, dokumentiranje moći zvjezdanog statusa koji je omogućio da se slavna osoba ubaci u živote zadivljene djece i njihovih roditelja.

Fotografije

Foto: RTL /© LEONINE StudiosFoto: RTL / © LEONINE StudiosFoto: RTL / © LEONINE StudiosFoto: RTL / © LEONINE StudiosNapuštajući Neverland

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nemirne vode (2019)

    image
    Istraga povodom eskort djevojke pronađene mrtve u luksuznom hotelu vodi detektive na opasan trag, uznemirujući lokalne vlasti bogatog grada.
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Posljednja oaza (1983)

    image
    Trogodišnje snimanje rezultiralo je gomilom materijala koji između ostalog prikazuje povratak jata ptica s dalekog juga, rađanja i smrt, borbe životinja te mnoge...
  • San (2014)

    image
    El somni (San) je izuzetan film u režiji Franca Aleua, koji prikazuje kreativni proces više od 40 međunarodnih umjetnika koji su sudjelovali na večeri koja je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.