SADRžAJ

Jersey Bellini (Michael Dudikoff) legendarni je lovac na zločince, s ništa manje legendarnom partnericom B. B. (Lisa Howard). Iako se taj dvojac rijetko kada podnosi, jedna propala pljačka draguljarnice ponovno će zbližiti partnere koji su ipak suđeni jedno drugom. Jerseyja i B. B. napada cijela horda zločinaca, no dobro uvježbani i dobro naoružani par nemilosrdno se obračunava s napadačima.
Lisa Howard još je uvjerljivija u drugom nastavku sjajnih "Lovaca na zločince", punim žarom glumeći eksplozivnu B. B. Osobito iznenađenje "Lovaca na zločince 2" nastup je glasovitog Tonyja Curtisa ("Neki to vole vruće"), u pomalo netipičnoj ulozi glavnog negativca. Naravno, nit koja spaja i razdvaja taj akcijski film ponovno je jedan i jedini - američki nindža Michael Dudikoff!Ako tražite akcijski film sa šašavim dijalogom, mnoštvom golotinje i nepobjedivim akcijskim dvojcem - ne trebate tražiti dalje od "Lovaca na zločince 2", jednog od rijetkih nastavaka koji mogu stajati rame uz rame s originalom!

Fotografije

Lovci na zločince 2Lovci na zločince 2Lovci na zločince 2Lovci na zločince 2Lovci na zločince 2Lovci na zločince 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.