SADRžAJ

„Ja sam Paul Walker“ je dugometražni dokumentarni film koji istražuje život i baštinu glumca Paula Walkera, mladića iz južne Kalifornije koji je bio dječji glumac koji se kasnije probio kroz hit franšizu „Brzi i žestoki“.
Kroz intervjue s onima koji su najbolje poznavali Paula i privatno i profesionalno te koristeći arhivu rijetko viđenih video snimaka i fotografija koje su dali na uvid prijatelji i obitelj pokojnog glumca, „Ja sam Paul Walker“ istražuje Paulovu privatnu stranu zajedno s uspješnom filmskom karijerom. Njegova odanost obitelji, fascinacija surfingom i auto vožnjama, njegova strast za morsku biologiju i morske pse, njegova posvećenost humanitarnom radu kroz njegovu nevladinu organizaciju „Reach Out Worldwide“, i njegova ljubav prema kćerci opisuje što stoji iza čovjeka iz jedne od najuspješnijih filmskih franšiza svih vremena.
U filmu se pojavlju suradnici iz franšize „Brzi i žestoki“, glumac Tyrese Gibson i redatelj Rob Cohen, redatelj Wayne Kramer, članovi obitelji Cody Walker, Caleb Walker, Ashlie Walker, Cheryl Walker i mnogi drugi.

Fotografije

Ja sam Paul Walker

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.