Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(39 glasova)

SADRžAJ

Ljeto prije njihovog 16. rođendana svakim danom je sve bliže pa četiri najbolje prijateljice, Tibby (Amber Tamblyn), Bridget (Blake Lively), Lena (Alexis Bledel) i Carmen (America Ferrera), kuju plan o tome kako će ostati povezane unatoč tome što se neće vidjeti cijelo godišnje doba. Bridget odlazi u nogometni kamp u Meksiko, gdje će se zaljubiti u starijeg trenera; Lena će posjetiti svoju obitelj u Grčkoj te saznati kako su njeni rođaci u velikoj zavadi s obitelji ribara koji će joj se svidjeti; Carmen će ljeto provesti kod svoga oca koji se planira ponovno vjenčati, a Tibby ostaje u gradu kako bi mogla zaraditi novac za financiranje svog dokumentarca. Djevojke si međusobno posuđuju jedan te isti par starih traperica, koje na svakoj od njih izgledaju fantastično, no unatoč tome se njihove tjelesne figure znatno razlikuju. Preko ljeta, traperice počinju simbolizirati međusobno zajedništvo djevojaka i podršku na koju svaka od njih može računati kod svojih prijateljica, ali će isto tako te traperice svaku od njih slijediti tijekom suočavanja s ljubavi, hrabrosti, smrti i praštanjem. Poslije praznika, djevojke će shvatiti kako je njihovo prijateljstvo samo ojačalo.
Temeljena na seriji vrlo uspješnih tinejdžerskih romana autorice Ann Brashares, humorna drama „Čarobne hlače" topla je i dirljiva priča o snazi i važnosti mladenačkog prijateljstva.

Fotografije

Čarobne hlačeWarner BrosWarner BrosWarner BrosWarner BrosČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlačeČarobne hlače

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.