SADRžAJ

Desetogodišnji dječak Jackson odlazi na Floridu u posjet teti kako bi prebolio smrt svojih roditelja. Susret s jednom neobičnom osobom, vrlo nalik Djedu Mrazu, vratit će osmijeh na njegovo lice. U glavnim su ulogama čuvena Sherilyn Fenn i mlađi brat Macualaya Culkina, Rory.
Nakon smrti roditelja, dječak Jackson Mayhew (Rory Culkin) odlazi k teti Petty (Sherilyn Fenn) na Floridu. Petty je pjevačica u jednom od brojnih, ne baš uglednih hotela, vrlo zanimljivih malom Jacksonu. Uskoro se dječak sprijatelji s neobičnim gostom, Samom (Hume Cronyn), koji je na vrlo dugačkom odmoru na Floridi. Pričajući s novim poznanikom, Jackson polako počinje sumnjati kako je Sam zapravo prikriveni - Djed Mraz! Ovu simpatičnu obiteljsku komediju režirao je izvrstan karakterni glumac Bruce Davison ("X-Men"). Pored još jednog talentiranog člana obitelji Culkin, tu su i privlačna Sherilyn Fenn ("Darkness Falls", "Twin Peaks") te legendarni Hume Cronyn ("Marvinova soba").

Fotografije

Ljetni Božić

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.