Ocjena: 5.5/10
Ocjena korisnika: 1/10

SADRžAJ

Wendy Thorsteeg već godinu dana sa svojim roditeljima Heike i Gunnarom te bratom Tomom živi sretno u Rosenborgu. No situacija je ozbiljna jer imanju njezine bake Herte, na kojem se uzgajaju konji, prijeti bankrot. Nakon što Wendy sazna za natjecanje za mlade koje organizira Ulrike Immhof u svojoj modernoj školi jahanja St. Georg, uvjerena je da bi pobjeda i novčana nagrada spasili Rosenborg. Međutim, njezin konj Dixie je cirkuski konj i jednostavno ne želi skakati. No zatim mesar Röttgers dovodi traumatiziranoga konja za natjecanja Penelope von der Hohenlohe u Rosenborg. Wendy odmah prepoznaje potencijal kobile i shvaća da se "Penny" boji skakanja. No što je više Wendy zaokupljena Penny kako bi joj pomogla, Dixie se osjeća sve više zanemareno... Hoće li Wendy uspjeti spasiti svoje prijateljstvo s Dixiejem, iskorijeniti Pennyn strah te osvojiti turnir?

Fotografije

Wendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremenaWendy i prijateljstvo za sva vremena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.