Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 7.6/10
(23 glasa)

SADRžAJ

Mladi Victor Frankenstein odlazi iz Geneye ostavljajući svoju posvojenu sestru Elizabeth, u koju je ludo zaljubljen. Inspiriran mračnim profesorom Waldmanom, Victor postaje opsjednut svojim eksperimentom kreiranja novog bića. Jedne noći njegovo se stvorenje (Robert De Niro) počelo boriti za život, a Victor počinje shvaćati koliko je novostvorena situacija strašna i uzaludno pokušava uništiti to gnusno biće. Vjerujući da je spodoba umrla od kolere, Victor se vraća kući i počinje planirati vjenčanje. Ali, gnjevno i prezreno stvorenje kreće u potragu za svojim stvoriteljem, čime započinje noćna mora koja će proganjati Victora Frankensteina i one koje on voli.

Fotografije

FrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankensteinFrankenstein

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.