SADRžAJ

Kad otuđeni blizanci Maggie i Milo osjete da su na izmaku snaga, neočekivano ponovno okupljanje prisiljava ih da se suoče s time zašto su njihovi životi krenuli po zlu. Shvaćaju da će popraviti svoje živote jedino ako poprave svoj odnos.
Nakon višegodišnje otuđenosti, blizanci Maggie i Milo vode odvojene živote na suprotnim krajevima zemlje. Kad oboje osjete da su na izmaku snaga, neočekivano okupljanje prisiljava ih da se suoče s time kako su njihovi životi krenuli po zlu. Za Maggie to znači preispitivanje njezina braka sa simpatičnim „dečkom iz bratstva“ Lanceom i svojim vlastitim autodestruktivnim tendencijama dok se Milo mora suočiti s davnom boli koju nikad nije prebrodio. Dok ih ponovno okupljanje oboje revitalizira, shvaćaju da će popraviti svoje živote ako prihvate prošlost i poprave međusobni odnos.

Fotografije

Kosturski blizanciKosturski blizanciKosturski blizanciKosturski blizanciKosturski blizanciKosturski blizanciKosturski blizanciKosturski blizanciKosturski blizanciKosturski blizanci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.