Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 8.6/10
(29 glasova)

SADRžAJ

Drevni hram u kojem žive dva tigrića blizanca pronalazi beskrupulozni istraživač, lovac na veliku divljač i pljačkaš, Aidan McRory (Guy Pearce). Tigrića Kumala McRory prodaje cirkusu, a Sangho ostaje s majkom u šumi. Međutim, i njima McRory oduzima slobodu hvatajući ih uzamku kako bi poslužili za okrutnu igru u kojoj će ih loviti obijesni princ. Sanghina majka je pobjegla ranjena, a on, nakon što je uhvaćen, postaje ljubimac mladom Raoulu (Freddie Highmore), sinu francuskog upravitelja Normandina. Kumala za to vrijeme dresira okrutni cirkuski djelatnik, Zerbin (Vincent Scarito), da izvodi trikove poput skakanja kroz zapaljene obruče. Sangho postaje članom prinčevog dvorskog zoološkog vrta u kojem će biti organiziran veliki festival, čiji će središnji događaj biti borba između dvije divlje zvijeri, dva brata. Tigrovi će se morati boriti jedan protiv drugoga, a ulog će biti bratstvo i ljubav koju su djelili kao mladunčad.
Film "Dva brata" je osvojio nagradu "Cesar" za najbolju montažu, nagradu "Genesis" za najbolji igrani film, "Heartland" nagradu izvrsnosti (Jean-Jacques Annaud ), te je još bio nominiran za nagradu Cesar u kategoriji najbolja kinematografija. Tigrovi korišteni u filmu su iz zoološkog vrta tigrova zvanog Sri Racha, koji se nalazi u blizini Pattaye, na Tajlandu.

Fotografije

Dva brata

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sirenina priča (2017)

    image
    Priča o sireni je moderna bajka, priča o Rayan, 12-godišnjoj djevojčici koja je prisiljena preseliti s ocem Mattom u njegov rodni ribarski grad koji izumire, i...
  • Kronike Spiderwick (2008)

    image
    Nakon što se zajedno sa svojom majkom Helen (Mary-Louise Parker) dosele na zapušteno imanje Spiderwick, blizanci Jared (Freddie Highmore) i Simon (Freddie...
  • Hanni & Nanni (2010)

    image
    A drama centered around twins attending the same boarding school.
  • Hanni and Nanni 2 (2012)

    image
    Summer break is over and the twins return to Lindenhof, which has changed very much because Mademoiselle Bertoux has taken over while Mrs. Theobald is traveling.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.