SADRžAJ

„Broj 37“ priča je o Randallu, vezanom za invalidska kolica, koji igra igru mačke i miša ucjenjujući moćnog kriminalca dok izbjegava sadističkog lihvara koji će ubiti njega i njegovu djevojku ako mu ne vrati zajam do kraja tjedna.
„Broj 37“ govori o Randallu, sitnom kriminalcu koji je nedavno postao bogalj kada je jedan nezakoniti poslić pošao po zlu. Vezan za invalidska kolica i zatvoren u svom stanu u grubom susjedstvu Cape Towna, Randall dobije na dar dvogled od svoje odane djevojke, Pam. No on je dužan novac Emmieju, sadističkom zelenašu, a kada posvjedoči kako moćni gangster zvan Odvjetnik počini ubojstvo dok promatra susjede kroz dvogled, pokreće opasnu ucjenjivačku spletku kako bi namirio svoj dug. Uz obmanu i pohlepu iza svakog ugla, ono što slijedi uzbudljiva je vožnja koja dovodi i njegov i Pamin život u smrtnu opasnost... Dok Randallov svijet propada sve dublje i dublje u kaos.

Fotografije

Broj 37Broj 37Broj 37Broj 37Broj 37Broj 37Broj 37Broj 37

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.