SADRžAJ

Život se sastoji od mnoštva naizgled sitnih, beznačajnih trenutaka, ali samo jedan može iz korijena promijeniti vaš život!
Čak i nakon uspješnog otvaranja restorana, Vonna Grayson neutješno oplakuje nedavni gubitak oca. Vozeći se kući, slučajno sruši beskućnika i inzistira da ga odvede na oporavak na svoj ranč. Kako dani prolaze, Vonna na beskućniku primjećuje ugodne sličnosti s njenim ocem, a vremenom taj osjećaj ugode prerasta u romantiku. Idilu ubrzo narušava velika sumnja u beskućnika, koja u kombinaciji s ljubomorom njezinog bivšeg dečka dovodi do zaključka da beskućnik zapravo ima tajni plan, kao i da sličnosti između njega i Vonninog pokojnog oca nisu slučajne. Vonnin život je u velikoj opasnosti i ona mora pobjeći od gnjevnog lutalice...Triler impresivnog redatelja Kevina Mocka ( "L.A. Heat", tv serije "Hollywood Safari") odlikuje se zanimljivom pričom koja vas ostavlja u neizvjesnosti do samog kraja kao i sjajnom glumom privlačnog Michaela Madsena ("Frankenstein", "Sin City", "Kill Bill"), pomalo zlobnog, misterioznog izgleda u kombinaciji s vatrenom, crvenokosom ljepoticom Angie Everhart ("Love in Paris", "Last Action Hero").

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.