Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Dr. Michael Scott ima ekskluzivan pristup u prostore koji se nalaze duboko pod rimskim ulicama te ondje vodi ekipu stručnjaka kako bi otkrio cijelu priču o tom gradu i izvanrednim ljudima koji su ga stvorili i živjeli u njemu.
S ekskluzivnim pristupom u prostore duboko ispod rimskih ulica i uz pomoć novih tehnika vizualizacije, dr. Michael Scott vodi tim stručnjaka koji će otkriti cijelu priču o najimpresivnijem gradu drevnog svijeta te o izvanrednim ljudima koji su ga stvorili i u njemu živjeli. Spektakularna rimska panorama i danas oduzima dah, no legendarni izgled tog grada tek je pola priče. Postoji još jedan Rim koji je rijetko tko vidio, a u kojem se nalaze golemi podzemni kamenolomi, akvedukti i prostrane vodene cisterne, ukrašeni hramovi, grobnice i složena dizala, skrivena vrata i mehanizmi ispod Koloseja. Ovaj film prvi put otkriva zakopanu priču o genijalnim Rimljanima te o tome kako su planirali, stvarali i živjeli u svom prekrasnom gradu prije više od dva tisućljeća.

Fotografije

BBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC StudiosBBC Studios

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.