Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 7.6/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Strašan biografski film iz stvarnog života o Euronymousu, vođi norveškog black metal benda Mayhem (Rory Culkin). U kratkom razdoblju, kasnih osamdesetih, Euronymous je bio u epicentru scene koja je umjetnost i nasilje gurala do krajnosti.
Oslo. Norveška. Rane 1990-e. Novi, beskompromisni stil heavy metala eksplodira u podzemlju – pravi norveški black metal! Eksplozivan i brutalan, ali također veličanstven, ovaj podžanr dolazi na loš glas širom svijeta izvanrednim postignućima svojih glazbenika i samoubojstvima, ubojstvima i crkvenim paljenjima koja će definirati scenu. 17-godišnji Euronymous (Rory Culkin) čezne za bijegom iz svog idiličnog života srednje klase. Okupivši kliku fanatičnih mladića – Necrobutchera, Hellhammera i Deada – on formira najopakiji bend na svijetu: Mayhem. Bend uskoro postiže notornost zbog ekstremnosti svojih nastupa i morbidnog kulta koji ih okružuje, ali tamni svijet koji je Euronymous stvorio ubrzo degradira u ubojstva i palež kada se rivalstvo s Vargom iz benda Burzumom otme kontroli.

Fotografije

Gospodari kaosaGospodari kaosaGospodari kaosaGospodari kaosaGospodari kaosaGospodari kaosaGospodari kaosaGospodari kaosaGospodari kaosa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.