Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 8/10

SADRžAJ

Palestinac i Izraelka opaženi su zajedno na krivome mjestu u krivo vrijeme. Otkriva se njihova izvanbračna afera i pokreće katastrofalan lanac događaja koji ih prisiljava da se nose s puno više od svojih propalih brakova.
Skrivena ševa u stražnjem dijelu kombija: na to se svodi veza Sare i Saleema. Nekoliko puta na tjedan, kad Sarah zatvori kafić, a Saleem završi s dostavom. Možda bi bilo bolje da to ne rade – oboje su u braku i tako riskiraju svoju obiteljsku sreću. Ali ovu aferu još drskijom čini to što je ona Židovka, a on Palestinac. U podijeljenom Jeruzalemu to nadilazi privatnost. Tada Saru i Saleem uoče u jednom klubu u Betlehemu, a nedugo zatim sigurnosne službe s obje strane dišu Saleemu za vratom. Jednostavna izvanbračna afera postaje špijunska senzacija koji dobiva dodatnu političku dimenziju zbog činjenice da je Sarin suprug visoki časnik u izraelskoj vojsci.

Fotografije

Izvještaji o Sari i SaleemuIzvještaji o Sari i SaleemuIzvještaji o Sari i SaleemuIzvještaji o Sari i SaleemuIzvještaji o Sari i SaleemuIzvještaji o Sari i SaleemuIzvještaji o Sari i SaleemuIzvještaji o Sari i SaleemuIzvještaji o Sari i SaleemuIzvještaji o Sari i Saleemu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.