poster

Magične noći

Notti magiche (2018)

Redatelj: Paolo Virzì

Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 4.7/10
(6 glasova)

SADRžAJ

Ljeto je 1990. godine. Radnja filma „Magične noći“ odvija se u vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu i prati priču troje mladih ljudi u dvadesetim godinama: Antonina, Eugenije i Luciana. Unatoč činjenici što se radi o troje bitno različitih ljudi, svi dijele isti san: postati scenaristi.

Njih troje susreću se u Rimu na dodjeli prestižne nagrade Solinas, a svo troje nalaze se u posljednjoj rundi za odabir tko će nagradu i osvojiti; kompleksnost situacije u kojoj se nalaze je istovremeno fascinantna, zavodljiva, ali i zastrašujuća za svo troje protagonista. Premda svo troje jedno drugom čuvaju leđa, ubrzo će se naći u hektičnom labirintu obećanja, umjetnosti, gluposti, ljubavnih priča i seksa, strategije i odnosa s javnošću, budala i poremećenih likova.

Međutim, kada poznatog producenta pronađu mrtvog u automobilu koji se nalazi na dnu rijeke Tiber, njih troje počinje ispitivati policija kao glavne osumnjičene za ovaj brutalni zločin. Veliki i potencijalni motiv svakako postoji… No jesu li oni zaista krivi?

Fotografije

Magične noći

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.