SADRžAJ

Ova istinita priča fokusira se na 1988. godinu, točnije na tri tjedna prije objave demokratskog kandidata za predsjednika, i medijsku tiradu protiv senatora Garyja Harta nakon što je otkriveno da je prevario suprugu.
Za „Oscar“ nominirani Hugh Jackman glumi glavnu ulogu karizmatičnog političara Garyja Harta pod redateljskom palicom Jasona Reitmana, također nominiranog za „Oscar“, u ovoj novoj uzbudljivoj drami „Predsjednički kandidat“. U filmu pratimo uspon i pad senatora Harta, koji je oduševio mlade glasače i bio je smatran iznimnim favoritom za demokratsku nominaciju za predsjednika 1988. godine. Međutim, kampanju mu je uništila priča o izvanbračnoj vezi s Donnom Rice. Tada su se prvi put spojili tabloidsko novinarstvo i političko novinarstvo, a senator Hart morao se povući iz utrke, što je ostavilo dubok i trajni trag na američku i svjetsku politiku.

Fotografije

Predsjednički kandidatPredsjednički kandidatPredsjednički kandidatPredsjednički kandidatPredsjednički kandidatPredsjednički kandidat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.