SADRžAJ

Introvertirani 30-godišnjak Albert, odrastao na udaljenoj farmi u Alpama, balansira svoj život s tradicijom svoje obitelji. Majka ga želi zaštititi od siromašnog i usamljenog života i dalje povlačeći konce u njegovu životu.
Albert je odrastao na izoliranoj planinskoj farmi usred ničega u Alpama. Iako je već u 30-ima, njegova sveprisutna majka Marianne i dalje povlači konce u njegovu životu. Nenamjerno i samo zbog majčina pritiska, Albert odlazi živjeti u obližnju dolinu kako bi radio u kamenolomu mramora. Marianne ga želi zaštititi od siromašnog i usamljenog života na planini i čak je voljna odreći se tradicije farme koja je postojala stoljećima. Poput napuštene životinje koja se stalno vraća na svoj teritorij, introvertirani farmerov sin stalno se šulja natrag na planinu. Kad njegov otac slučajno umre popravljajući krov, Marianne se boji da će Albert preuzeti očevu ulogu i vratiti se na farmu. Umjesto toga, ona odluči skriti smrt od Alberta i vanjskog svijeta – i zakopati njegovo tijelo na planini.

Fotografije

PustinjaciPustinjaciPustinjaciPustinjaciPustinjaciPustinjaciPustinjaciPustinjaci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.