Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 6.8/10
(27 glasova)

SADRžAJ

Svježe rastavljena nakon 23 godine braka, mama u 40-ima, Deanna, odlučuje napokon steći diplomu i pridružuje se kćeri Maddie na koledžu. Ondje na svoj način uživa u slobodi, zabavi i momcima iz bratstva otkrivajući svoje pravo ja.
Melissa McCarthy piše i producira komediju o povratku u školu te glumi u njoj. Kada je njezin suprug iznenada ostavi, posvećena domaćica Deanna (McCarthy) pretvori žaljenje u resetiranje svog života povratkom na koledž... Upisavši se na isti koledž kao i njezina kćer koja nije baš oduševljena tom idejom. Uronivši naglavačke u iskustvo kampusa, sve glasnija Deanna – sada zvana Dee Rock – na svoj način je prigrlila slobodu, zabavu i momke iz bratstva, otkrivajući svoje pravo ja u završnoj godini koju nitko nije očekivao!

Fotografije

Party životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty životaParty života

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.