SADRžAJ

Kada nova učiteljica upozna učenike s nogometom, to pokrene najšašavije sportsko natjecanje ikad viđeno. Uz pomoć gradskog šerifa, koji je izvan forme, djeca steknu samopouzdanje da sebe pretvore u pobjednike.
U ovoj „Disneyjevoj“ komediji skupina potlačene, cinične i neprilagođene djece u trošnome teksaškom gradiću, devastiranom zbog zatvaranja jedne od svojih glavnih industrija, pronađe obnovljenu nadu i duh zahvaljujući odvažnoj britanskoj učiteljici na razmjeni koja ih upozna s nogometom. Kada britanska nastavnica osnovne škole, Anna Montgomery, stigne u prašnjavi gradić i upozna depresivnu i često gnjevnu mladež, odmah shvati da mora nešto poduzeti kako bi se bolje osjećali te ih odluči prijaviti u nogometnu ligu. Naravno, klinci su isprva loši i dobrano ih ispraše u prvoj utakmici. Srećom, bivši prvak srednjoškolskog američkog nogometa, zamjenik šerifa Tom Palmer, odluči pomoći lijepoj i slobodnoj Anni te zajedno uspiju dovesti klince u formu kako bi pobijedili arogantne državne prvake, na čelu s Palmerovim starim rivalom, Jayem Hufferom.

Fotografije

Životna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmicaŽivotna utakmica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.