SADRžAJ

Dok planiraju božićno natjecanje u umjetničkom klizanju za kraljevstvo San Senovi, koreografkinja Katie i kralj Alex zaljube se. No hoće li tradicionalni stanovnici San Senove dopustiti svom kralju da okruni strankinju?
Bivšu profesionalnu klizačicu, Katie (Merritt Patterson), unajmi kralj San Senove, Alexander (Andrew Cooper), kako bi pomogla njegovoj kćeri s božićnom izvedbom u umjetničkom klizanju. Dok Katie provodi vrijeme u dvorcu i s kraljem, ona i Alex počinju razvijati osjećaje jedno prema drugom i na kraju se zaljube. No hoće li tradicionalni stanovnici San Senove dopustiti svom kralju da strankinju učini njihovom kraljicom?

Fotografije

Božić u palačiFoto: RTL / © 2018 Crown Media United States, LLCFoto: RTL / © 2018 Crown Media United States, LLCFoto: RTL / © 2018 Crown Media United States, LLCFoto: RTL / © 2018 Crown Media United States, LLCFoto: RTL / © 2018 Crown Media United States, LLCBožić u palačiBožić u palačiBožić u palačiBožić u palačiBožić u palačiBožić u palačiBožić u palačiBožić u palačiBožić u palačiBožić u palačiBožić u palači

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav u vrijeme žetve (2019)

    image
    Putopiskinja se vraća u svoj rodni grad koji je davno napustila, slomljena srca. Upoznaje novog muškarca, ali i sreće svojeg bivšeg.
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
  • Poslije oluje (2019)

    image
    Lauren želi obnoviti lokalnu zajednicu i svoj dom nakon silovite razorne oluje...
  • Početak ljubavi (2019)

    image
    Jillian je potpuno posvećena poslu, no kad dobije obavijest da je umro njezin bogati rođak za kojeg nije ni znala da postoji, ona otkrije da ima i obitelj. U...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.