Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(32 glasa)

SADRžAJ

Obiteljska priča o knjigovescu čije vještine pričanja priče imaju neobičnu moć da likove koje izgovara prenese u stvarni svijet. Kad opaki zločinac izađe iz priče za laku noć koju otac trenutno čita svojoj kćeri kako bi oteo zatečenog pripovjedača, na kćeri ostaje da sa svojim pustolovnim prijateljima – stvarnim i izmišljenim – vrati tatu doma i knjigu o strašnom zlotvoru jedanput zauvijek zatvori.
Što bi bilo kada bi svaki put kad čitate naglas priča oživjela? Temeljena na uspješnome dječjem romanu spisateljice Cornelie Funke, ova bezvremena priča o mašti i pustolovini vrti se oko djevojčice čiji otac (Brendan Fraser iz „Mumije“) ima tajnu sposobnost da dok čita naglas, oživi likove iz knjiga. Ali kada bezobzirni zlikovac (Andy Serkis iz „Gospodara prstenova“) iz jedne rijetke knjige otme Maggiena oca kako bi oživio ostale likove, ona i šarolika skupina prijatelja, onih stvarnih i i onih izmišljenih, kreću u pustolovinu o kojoj je samo čitala u knjigama kako bi ga spasila i stavila stvari na svoje mjesto. U filmu također glume Paul Bettany iz filma „Da Vincijev kod“ i oskarovci Helen Mirren i Jim Broadbent. U „SRCU OD TINTE“ sav misterij, sva opasnost i pustolovina iskaču iz stranica!

Fotografije

Srce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinteSrce od tinte

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.