poster

Ocean Wonderland 3D

Ocean Wonderland (2003)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 6.0/10

SADRžAJ

Čudesni Ocean 3D predstavlja nam prvi 3D podvodni film sniman u potpunosti najnovijom digitalnom tehnologijom. Zahvaljujući novim načinima snimanja, snimke prikazuju okolinu u gotovo 100 posto prirodnom svijetlu, prikazujući na taj način prvi puta dno kako zaista izgleda kad ronite. Stvaraoci filma kažu da je to nešto najbliže ronjenju što možete doživjeti, a da zapravo ne ronite. Film je prožet prelijepim kadrovima živih stvorenja, a misija filma je potaknuti ekološku osvještenost ljudi u odnosu prema koraljnim grebenima, ali i cijelim, životom bogatim, morskim svijetom.

Producent: Francois Mantello
Pripovjedač: Geoffrey Bateman
TRAJANJE: 41 min

Fotografije

Ocean Wonderland 3D

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prava crna pantera (2020)

    image
    U indijskoj šumi Kabini pojavio se novi izazivač, različit od svih prethodnika. Ovo je priča o crnoj panteri Sayi i njegovu usponu.
  • Rodri (2012)

    image
    Rodrigo hasn't worked in eight years. He'll be 47 soon.
  • The Glass Eye (2008)

    image
    For the first time in medical history a patient with Alzheimer's disease managed to communicate his thoughts and feelings from the inside of the disease. William...
  • U prašumi na tajnom zadatku (2019)

    image
    Dokumentarni film prati skupinu prirodnjaka i snimatelja divljine na jedinstvenoj ekspediciji u područje najveće bioraznolikosti u amazonskoj prašumi. Njihova je...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.