SADRžAJ

Nepredvidljivi i tragični život genijalnog šahovskog šampiona sveta Mihaila Talja, koji je postao najmlađi svetski šampion u šahu sa 23 godine. Iste godine, dijagnostikovana mu je neizlečiva bolest bubrega i saopšteno da mu je preostala jedna godina života. Samo uz pomoć volje i nesmotrenog entuzijazma uspeo je da proživi još 40 godina, ispunjavajući ih nizom izuzetnih šahovskih uspeha, neobjašnjivim neuspesima, ljubavnim osvajanjima i po život opasnom igrom mačke i miša sa KGB-om.

TRAJANJE: 59 min

Fotografije

Mihail Talj iz daleka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • George Best (2016)

    image
    George Best bio je svojevrsna nogometna verzija Beatlesa - zgodan i karizmatičan mladić iz Belfasta koji je svojom magijom na terenu osvojio cijelu Veliku...
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 1. dio (2017)

    image
    ESPN donosi dokumentarac o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Sepp Blatter (2015)

    image
    Documentary examining the scandal that surrounds world football's governing body and its current president Sepp Blatter, looking at allegations of corruption that...
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 2. dio (2017)

    image
    Drugi dio ESPN-ovog dokumentarca o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.