Ocjena: 4.6/10

SADRžAJ

Malo je sportaša u povijesti Olimpijskih igara doseglo takve visine i palo tako nisko kao Marion Jones. Nakon što je zabljesnula na Sveučilištu Sjeverne Karoline i osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu u atletici 1997. i 1999., njezin uspon dostiže kulminaciju na ljetnim Olimpijskim igrama 2000. u Sydneyju u Australiji, gdje je osvojila svijet svojom ljepotom, stilom i vrhunskom izvedbom, osvojivši tri zlatne i dvije brončane medalje u utrkama i skoku u dalj. Pa ipak, njezina postignuća na kraju će biti zaboravljena, a ugled okaljan. Unatoč sve češćim nagađanjima, Marion je godinama negirala da uzima doping. No u listopadu 2007. napokon je priznala ono što su mnogi već dugo sumnjali - da uzima steroide. Osuđena je na šest mjeseci zatvora jer je lagala saveznim istražiteljima, a oduzete su joj i sve olimpijske medalje. Danas, kao slobodna žena, Marion trči ka boljoj budućnosti i nastoji se pomiriti s prošlošću.

Fotografije

Marion Jones: Uzmi stanku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 1. dio (2017)

    image
    ESPN donosi dokumentarac o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
  • Loveći Tysona (2015)

    image
    Evander Holyfield znao je da neće nikada zaslužiti poštovanje koje je tražio dok ne pobijedi Mikea Tysona. Kada su se napokon borili, svijet je svjedočio ne...
  • Sveučilište Rand (2014)

    image
    Priča o nevjerojatnom putu zvijezde američkog nogometa, Randyja Mossa, iz izoliranog Randa u Zapadnoj Virginiji do vrha NFL lige.
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 2. dio (2017)

    image
    Drugi dio ESPN-ovog dokumentarca o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.