SADRžAJ

"Smrtonosni zavjet" je triler čija se radnja odvija u krugu obitelji, koja je samo naizgled sigurno utočište. Iako snimljen za televiziju, svojom se napetom atmosferom, intrigantnom pričom i odličnim glumačkim poslom iskusne ekipe, može smjestiti uz bok puno poznatijim žanrovskim srodnicima.
Prije petnaest godina, Ellen Farris (Marg Helgenberger) se teško razboljela, onemoćavši od brojnih glavobolja, slabosti i gubljenja koncentracije. Doktori nisu uspjeli pronaći uzrok bolesti, a samim tim ni lijek. Paralelno s pogoršanjem zdravlja raspao se i njen brak s Davidom (John Ritter), također liječnikom.Danas je David oženjen novoizabranom gradskom vijećnicom Lorraine (Megan Gallagher) koja počinje pokazivati simptome identične onima iz Ellenine prošlosti. Ellen počinje sumnjati da je David trovao i nju i Megan, a sumnje se pojačavaju nakon Meganine iznenadne smrti...Spajajući elemente komorne obiteljske drame i kriminalističkog filma, redatelj Paul Schneider je snimio zanimljiv film u kojem ulogu Davida, misterioznog čovjeka nejasnih motiva i sumnjivog ponašanja, igra poznati televizijski glumac John Ritter ("Buffy, ubojica vampira", "Ally McBeal"...).

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.