SADRžAJ

Tražeći nestalu sestru, Clay se uputi u jezive šume legendarnog Kristalnog jezera, gdje nabasa na škripave ostatke trulih starih koliba ispod stabala prekrivenih mahovinom. A to nije jedino što se skriva u grmlju.
Dobro došli natrag do Kristalnog jezera u jezivoj novoj verziji klasičnog horor filma „Petak 13.“. Tražeći svoju nestalu sestru, Clay Miller (Jared Padalecki) kreće u jezivu šumu oko legendarnoga Kristalnog jezera, gdje naleti na škripave ostatke starih koliba koje trule iza drveća prekrivenog mahovinom. A to nije jedino što čeka u zasjedi pod žbunjem. Protivno savjetu policije i upozorenjima mještana, Clay prati tragove u potrazi za svojom nestalom sestrom Whitney (Amanda Righetti), uz pomoć Jenne (Danielle Panabaker), mlade žene koju upozna među skupinom studenata koji su raspoloženi za uzbudljivi vikend. No svi će oni naći mnogo više nego što su htjeli. Ni sami ne znaju da su ušli u domenu jedne od najstrašnijih prikaza u povijesti američkog filma – ozloglašenog ubojice koji pohodi Kristalno jezero, naoružan mačetom oštrom poput žilete… Jasona Voorheesa.

Fotografije

Petak 13.Petak 13.Petak 13.Petak 13.Petak 13.Petak 13.Petak 13.Petak 13.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.