SADRžAJ

Kriminalistička drama smještena u graničnom gradiću s jakom vijetnamskom zajednicom, gdje se iskusni istražitelj udružuje s ambicioznom lokalnom vijetnamskom policajkom u istrazi smrti mladog ubojice.
Vijetnamku Hien prije četiri su godine ubili njezini razredni kolege u malom graničnom gradu s jakom vijetnamskom zajednicom. Budući da su ubojice bili maloljetni, bili su smješteni u maloljetnički pritvor odakle su pušteni nakon što su navršili 18 godina. Sada, nakon puštanja na slobodu, jedan od njih nađen je mrtav. Drugi je u bijegu. U ovom trenutku na scenu stupa iskusni kriminalni istražitelj Kříž. Vrlo stereotipni Čeh, nije voljan surađivati s lokalnom vijetnamskom policajkom Anh. Ona također doživljava pritisak mještana koji nikada nisu prihvatili činjenicu da Vijetnamka radi za policiju. Štoviše, Kříž je vrlo sumnjičav prema njezinoj vezi s obitelji žrtve.

Fotografije

Miss HanoijaMiss HanoijaMiss HanoijaMiss HanoijaMiss HanoijaMiss HanoijaMiss HanoijaMiss Hanoija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nemirne vode (2019)

    image
    Istraga povodom eskort djevojke pronađene mrtve u luksuznom hotelu vodi detektive na opasan trag, uznemirujući lokalne vlasti bogatog grada.
  • Ubojstvo na vodopadu (2016)

    image
    Mlada djevojka pronađena je mrtva kod vodopada, s kamenom u obliku srca u ruci. Istraga vodi do ezoteričnog kulta: Djeva zmaj.
  • Grijesi prošlosti (2016)

    image
    Nakon što je napravio dramatičnu pogrešku, gradski detektiv prisiljen je dati ostavku. Da bi ostavio ovo iskušenje iza sebe, povlači se u zabačeni grad. Brzo...
  • Zaleđeno jezero (2015)

    image
    Umirovljeni policajac otkriva mrtvo tijelo na zaleđenom jezeru. Kada članovi njegove obitelji postanu glavni osumnjičeni, odlučuje započeti vlastitu istragu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.