LOVAC

DIE UNBESIEGBAREN (2000)

Njemačka

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 2.6/10

SADRžAJ

Tjelohranitelj Nikolaus Kolvin, nekadašnji pripadnik tajne službe, vraća se u Berlin nakon uspješno obavljenog zadatka, spasivši život Elisabeth, vlasnici softverske tvrtke koja je bila metom atentata.

Nikolaus po povratku izlazi na spoj, ne sluteći kako je počinjen novi napad na Elisabeth. Pojavljuje se nepoznata djevojka, Katja, čijoj privlačnosti Nikolaus nikako ne može odoljeti. No, Katja je u potrazi za strogo čuvanom tajnom, vrhunskim softverom koji je Elisabeth potajno sakrila kod Nikolausa. Dolazi do sukoba između Nikolausa i Katje u kojem se Nikolaus jedva izvuče. Bježeći pred Katjom, otkriva zapanjujući podatak: Katja u glavi ima usađen čip pomoću kojeg može čitati tuđe misli...Iznimno napet akcijski triler koji uspješno koristi visoku tehnologiju kao okosnicu priče. U jednoj od uloga je nekadašnja zvijezda brojnih erotskih filmova o Emanuelle, uvijek privlačna Sylvia Kristel.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.