SADRžAJ

Političar u usponu, njegova privlačna družica i njihov tjelohranitelj brutalno su ubijeni. Slučaj preuzimaju newyorški policijski detektiv Dewey Wilson te njegovi partneri Rebecca Neff i Whittington. Forenzička analiza rezultira otkrićem vučjih dlaka na tijelima ubijenih te se Dewey i ostali počinju pitati jesu li zločin počinili vukovi, pri čemu se postavlja pitanje odakle vukovi u New Yorku? Tragovi istrage vode prema produhovljenim Indijancima koji rade na čeličnim konstrukcijama, čiji je 'glasnogovornik' Eddie Holt...

Fotografije

Vukovi

Recenzije


Recenzirao/la Filip
nedjelja, 16. listopada 2022. 22:48
"Wolfen" je prvi i jedini igrani film Michaela Wadleigha, snimatelja i redatelj glasovitog muzičkog dokumentarca Woodstock iz 1970. Wadleigh se prethodno afirmirao kao direktor fotografije na filmovima američke nezavisne produkcije s istočne obale - "Dnevniku Davida Holzmana" Jima McBridea i "Tko to kuca na moja vrata" (oba iz 1967. godine) Martina Scorsesea. Nastao jedanaest godina nakon Woodstocka, "Wolfen" je slojevit, atmosferičan film koji znatno proširuje i produbljuje granice... (više)
Lajkaj recenziju
0 komentara

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.