SADRžAJ

Svjetski poznata balerina Darling vraća se nakon nekoliko godina u inozemstvu u Dansku s mužem i koreografom Fransom, kako bi plesala „Giselle“ s Danskim kraljevskim baletom. Tijekom probe doživi ozbiljnu ozljedu koja joj okonča karijeru...
Darling je svjetski poznata danska balerina. Nakon duge odsutnosti, ona i njezin muž Frans vraćaju se u Danski kraljevski balet u Kopenhagenu na izvedbu klasičnog baleta „Giselle“. Plesat će naslovnu ulogu s Fransom kao koreografom. Tijekom probe Darling se sruši u boli. Koliko god to poricala, prognoza je jasna: njezin je kuk nepopravljivo oštećen. Nikad više neće plesati. Njezin je profesionalni život, njezin svijet, u ruševinama. Ali Darling ga odbija pustiti. Odlučuje trenirati svoju zamjenu, mladu balerinu Polly, kako bi Polly bila Giselle kakva ona više ne može biti. No kako Polly postaje središte pozornosti, Fransove pozornosti, Darlingina emocionalna stabilnost počinje popuštati.

Fotografije

DarlingDarlingDarlingDarlingDarlingDarlingDarlingDarling

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.