SADRžAJ

Nakon 15 godina u američkom zatvoru, Cisco se vraća kući u Dominikansku Republiku. Nevoljko pristavši na ulične borbe kako bi nešto zaradio, Cisco sklopi savez s Nichijem, propalim boksačem koji mu ponudi da ga trenira u boksačkom ringu.
Nakon 15 godina u američkom zatvoru, Francisco „Cisco“" Castillo vraća se kući u Dominikansku Republiku kako bi otkrio da život nije ništa lakši u njegovoj staroj sredini. Zbog svog kriminalnog dosjea ne može zadržati posao, a njegova majka alkoholičarka više voli svog najmlađeg sina, tinejdžerskog kriminalca u usponu kojeg samo jedan korak dijeli od zatvora ili nečega još goreg. Nevoljko pristavši na ulične borbe kako bi nešto zaradio, Cisco sklopi savez s Nichijem, propalim boksačem iz Italije koji se bori s ovisnošću o kocki. Kako bi obojici poboljšao financijsku situaciju, Nichi ponudi da trenira prirodno darovitog Cisca u boksačkom ringu.

Fotografije

Zlatni dečkiZlatni dečkiZlatni dečkiZlatni dečkiZlatni dečkiZlatni dečkiZlatni dečkiZlatni dečkiZlatni dečki

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.