poster

Kako je Clara postala vještica

Vildheks (2018)

fantazija, obiteljski | Danska, Norveška, Mađarska, Češka
Redatelj: Kaspar Munk

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 4.8/10

SADRžAJ

Clara je naizgled kao i svaka druga dvanaestogodišnja djevojčica. Jednoga dana ogrebe je misteriozna crna mačka i ona dobije sposobnost komunikacije sa životinjama te saznaje da pripada porodici divljih vještica koje imaju posebnu vezu s prirodom. No Clara je posebna. Ona je nova čuvarica čarobnog svijeta i pred njome je zadatak da ga spasi od zle vještice i njezinih mračnih sila. Clara prihvaća svoju dužnost i uz pomoć tete i prijatelja kreće u opasnu pustolovinu. Kako je Clara postala vještica prva je ekranizacija popularne serije knjiga autorice Lene Kaaberbøl.

Fotografije

Kako je Clara postala vješticaKako je Clara postala vješticaKako je Clara postala vješticaKako je Clara postala vješticaKako je Clara postala vješticaKako je Clara postala vješticaKako je Clara postala vješticaKako je Clara postala vješticaKako je Clara postala vješticaKako je Clara postala vještica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.