SADRžAJ

Abgobloshie u Accri najveće je odlagalište elektronskog otpada na svijetu. Ovdje živi i radi oko šest tisuća žena, muškaraca i djece. Zovu ga Sodoma. Ovdje se svake godine odloži oko 250.000 tona računala, pametnih mobitela, klima uređaja i drugih naprava iz mnogo razvijenijih dijelova svijeta, i to nezakonito. Sudbine raznih protagonista isprepleću se u složenoj priči o apokaliptičnom društvu. Svojim vrlo osobnim unutarnjim glasovima omogućuju nam uvid u život i rad na odlagalištu i u samu Sodomu. Možete biti sigurni da će mobitel ili računalo koje kupite danas jednog dana dospjeti upravo ovamo.
Nagrade: Najbolja fotografija (La Valetta), počasno priznanje One Future Prize (München), nagrada publike (Saratov), posebno priznanje žirija i nagrada ekumenskog žirija (Zürich), nagrada mladog žirija (Beč, festival This Human World).

Fotografije

Dobro došli u SodomuDobro došli u SodomuDobro došli u SodomuDobro došli u Sodomu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.